Οι Περιπέτειες ενός Μονόκερου

# Κυριακή 24 Μαρτίου

# Δύο παραστάσεις – ώρα 11.30 & 17.30
# Στο Κιν/Θέατρο Ορφέας (Ασπιώτη 1, Κέρκυρα)
# Προπώληση:
Ticketbox (Ευγενίου Βουλγάρεως & Μοντσενίγου , Τηλ. 26610 27400)
Κιν/Θέατρο Ορφέας (Ασπιώτη 1, Τηλ. 26610 39769)
# Τιμή: 10€ Προπώληση , 12€ Ταμείο
# Πληροφορίες: 6944 638637 & 6980 205311

Με όπλα τους τον ηρωισμό, την ομαδικότητα και την αγάπη για τη φύση, τα κουτάβια είναι έτοιμα για δράση!

Με επικεφαλή τον αγαπημένο φίλο και αρχηγό τους, η ομάδα συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει … τα κουτάβια σιδερώνουν τις στολές τους, ετοιμάζουν τα οχήματά τους και η βόλτα στο δάσος μόλις ξεκινάει. Ένας απρόσμενος αέρας και μια δυνατή φωτιά, θα τους φέρουν μπροστά σε δυσκολίες… Η ξαφνική τους συνάντηση με ένα σκίουρο, έναν λαγό και μια κουκουβάγια, θα είναι η αρχή για το κυνήγι ενός κρυμμένου θησαυρού… Διασχίζοντας μονοπάτια, λύνοντας γρίφους και ψάχνοντας στοιχεία, καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στον μοναδικό αυτό θησαυρό!

Με την ξεχωριστή προσωπικότητα και την ιδιαίτερη ικανότητα του, κάθε κουτάβι βοηθάει και όλοι μαζί φτάνουν κάθε φορά στη λύση! Κανένας κίνδυνος και καμία δυσκολία δεν σταματάει την ομάδα, καθώς οι μικροί μας φίλοι και θεατές συμμετέχουν και αυτοί δίνοντας την πολύτιμη βοήθειά τους.

Γουφ! Γουφ! … και τα κουτάβια είναι έτοιμα για δράση… Με πολύ χορό, γέλιο, τραγούδι και ξεγνοιασιά! «Δουλειά δύσκολη… ομάδα σύσσωμη!»

Κείμενο: Γιώτα Καλτσίδου

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη

Παίζουν οι ηθοποιοί :

Μαρία Βαή

Παναγιώτης Κούτελης

Βαγγέλης Μάγειρος

Βλάσης Παπακωνσταντίνου

Σωτηρία Σακαλάκη